Vad hände med alla flätor?

Flätor var det man såg i håret på allt och alla för ett tag sen hahaa och nu är det bara poff väck..antar att sommarruffs med mittbena är det stora nu:P  Jag är själv ett stort fan av mittbena och ruffs som ser ut som man inte ens fixat det men saknar flätorna lite;) får bli att börja experimentera lite me håret igen. Har färgat det rött nu och det var faktiskt en snygg färg men funderar på att göra det lite ljusare..

Här kommer en bild på vanlig flätfrisyr ;) men den blir inte riktigt lika vanlig eftersom jag har rakat på ena sidan.





Jag saknar min syster!!! <3
Oskiljaktiga är vad vi är, och det kommer vi alltid att vara, det finns ingen som dig, du är en pärla man får hålla hårt i<3 det finns ingen som jag kan prata med som med dig.
Pusss

Christina Aguilera inspirerad makeup

Jag gjorde en mjukare och varmare version av makeupen som Christina Aguilera har eftersom jag har brunt hår så tänkte jag att det skulle passa mig snyggare. Här är Christinas make..



Och här är min tolkning ;)





Som vanligt blir det cambilder :( Det var iaf en rolig sminkning att göra!
Puss på er♥

Arbetsförmedlingen..

Idag trodde jag att jag skulle ha möte kl 10 på arbetsförmedlingen..när jag läste smset jag fått så stod det 13!! Jag gick upp kl 8 helt i onödan =( så typiskt mig.

Ikväll är det dans också, önskar jag hade pengar att ta fler kurser för jag älskar det, man glömmer av hur roligt det är!! =)



Såhär ser jag ut idag, ingen mascara..känner att mina fransar behöver vila ;)

Makeup

Tänkte lägga in en bild på en make jag gjorde för några dgr sen =) experimenterade me massa olika färger i en palett ;)



Idag fyller min mamma år! GRATTIS, löööv ya<3

Sykurs

Ikväll är det sykurs mellan halv sex och halv nio..ska bli roligt att få börja sy idag, innan ska jag och Nina hinna hitta ett snyggt tyg också så hoppas jag hittar ett som är sjukt snyggt och som passar till spets för jag ska ha lite spets detaljer ;)   väldigt sött tycker jag!



Mitt leende ser grovt fejkat ut men det får va, jag har ju kommit underfund me att jag kan ha mittbena även fast jag är rakad på ena sidan:) awesome! I söndags var det ett år me min lover<3

RSS 2.0