Torsdag

Hallå! Sitter i soffan och tänkte dricka lite te. Gott. Provade en frisyr idag, lite slarviga lockar med plattång och lite tuperat i botten för att få lite volym. Coolt det hade varit att bli hårstylist, förresten blev mitt hår inte lika bra som det kunnat bli för mitt hår ville inte lockas! Fick hålla på flera gånger för att få en bra lock.
Glöm inte värmeskydd när ni grejar med håret!

Regn!

Hatar regn, sjukt hur humöret påverkas av vädret..det räcker att man vaknar och ser gråa moln på himlen så är hela dagen förstörd. Finns bara en sak att göra..deppa o kolla film hela dagen!

Ganska mysigt ändå, men hade varit ännu mysigare om man haft sin älskling som kunde krama om en medan man kollar film. Oh nu är det bara fyra dagar kvar typ, äntligen!♥

Lägger in en mörk lite småledsen bild som stämmer överens med vädret..



Ska förresten köpa mörka linser när pengar kommer in. Tror nog jag vill prova väldigt mörkt blåa linser..får se vad som finns, ha en mysig dag i regnet!

Smink

Älskar läppennan jag och min syster köpte från Australien. Stark pastellrosa typ. På ögonen har jag bara tagit en rollon ögonskugga jag hade som var ljusrosa med skimmer och i globlinjen en guldpenna typ som man också målade på. På kinderna har jag isadora mineralpuder då det är mörkare än min hudton ljust nu, brukar använda det på sommarn. 





Har ingen mascara för mina fransar behöver vila..

Tisdag

Kom inte på någon rolig rubrik..idag har det varit lite städardag, ska dammsuga snart. Roligt.
På lördag blir det antagligen utgång med Nina, Johanna och Nathalie, ska bli kul. Vill bara hitta ett ställe med skön dansmusik!
Har inte dansat på länge så vill gärna bli inspirerad nog av musiken för att känna för det. Ska nog ha klackar så får se hur cool jag ser ut på dansgolvet :P
Kan inte bestämma mig angående sminkningen men det blir kläderna som får avgöra. Håret blir nog stora lockar och mittbena.
Sist jag var ute förutan miniutgången förra veckan var med Sebastian och hans tjej och självklar min syster<3
Kortet är från förfesten hos Sebbe.

Mer hår..

Hahaa, älska min rubrik!
Ne men jag gjorde en jättesnabb frisyr precis, hade stora lockar i håret från igår men frisyren funkar även med rakt hår..Jag har ingen lugg egentligen utan det jag har gjort är att kamma fram en del av "luggen" och sedan satte jag bandet på det så att det stanna där. Sen använde jag ett hårspänne för att fästa det långa i luggen åt sidan så det ger intrycket av en snelugg. Hoppas ni förstår vad jag menar, ni ser på första bilden att jag fäst luggen åt sidan, en söt bohemisk look ;)
Hoppas alla får en mysig Söndag!

Hår!

Hejsan!
Konstig rubrik kanske men inlägget handlar om hår..jag hade lite tråkigt nu på morgonen så jag bestämde mig för att prova en snabb frisyr, tog kanske tio min en kvart att göra den :)

Det jag gjorde var att först locka alla längder med en tjock locktång, min är typ 4cm i diameter. Jag lockade inte så noggrant utan började i luggen och sen tog alla längder som jag såg att jag inte lockat än, så man kan göra det mer ordentligt än vad jag gjorde.. När jag lockat klart satte jag bara upp en stram tofs, spraya och klart!





Synd att ingen var vaken för att hjälpa mig med bilder men man ser på ett ungefär.
Jag själv älskar stora lockar, jag passar bättre i det än små.

Fredag!

Gött me fredag men hade varit ännu goare om man jobbat en hel vecka, nu känns varje dag som en lördag så det tappar den sköna känslan liksom..
Idag ska jag nog skissa lite på hur jag vill att min sängstomme ska se ut, jag har nämligen fått för mig att jag ska klara att bygga en sängstomme själv så att ingen annan har en likadan. Får väl se hur lång tid det tar innan jag tröttnar..brukar ju bli så, jag får massa fixideér o sen tröttnar jag så allt jag börjar me blir halvklart typ.
Min sängstomme ska iaf vara vit och så vill jag ha lådor inbyggda så man får lite extra förvaring. Sen vill jag inte ha heltäckande vit färg utan träet ska synas igenom lite.
Ska kanske prova min nya locktång idag också som jag ska använda på min syster imorgon när hon ska ut :) till hennes axellängd på håret kommer det bli riktigt nice tror jag.
Bjuder på en fin bild från Australien med sjukt mäktiga Harbour Bridge i bakgrunden.
Oh va jag saknar det!

Gammal makeup

Hahaa tittade på gamla bilder och hittade när jag sminkade mig till en "docka", tycker ändå rougen och läppstiftet gör hela looken cool till maskerad :)



Det var väl allt..ooh man har fått sån jävla mersmak av att resa när man varit utomlands i tre månader. Ska resa runt i hela världen, just nu är Chile mitt mål i maj nästa år!

Inredning

Igår fick jag lite pyssel abstinens så det fick bli att pyssla lite. Skrev "love live life" ovanför mitt fönster med pensel o vit färg, tycker det blev sött faktiskt, gillar den romantiska känslan när det kommer till inredning.



Har också rensat min garderob, det behövdes verkligen!! Hittade jättebra små krokar på maxi som var självhäftande där jag hängde min halsband, så man ser vad man har.



Målade även om en ram som var i trå till vit men den visar jag när jag hittat kort att sätta i den.
Tänkte ta tag i mitt liv nu och kolla vad det finns för utbildningar, hade gärna läst utomlands, så tränar man engelskan också.

Just det, måste fixa ny header också, passar inte med känslan jag vill ha i bloggen :)

Att vara kär..

kan va jävligt jobbigt, tänk va lätt allt skulle vara om man inte va det. Man hade inte behövt sakna sin älskling som är på andra sidan jorden! Och man hade inte behövt gråta så jävla mycket..
Iofs hade livet varit sjukt mycket tråkigare utan sin kärlek..hoppas min kärlek snart kommer hem, ser inte så ljust ut men hoppas ändå på det!
Fan va pengar alltid ska strula till det, kunde inte allt här i världen varit gratis!! Eller iaf transport, tänk att kunna resa vart du vill utan att behöva ha pengar till själva transporten..Isf hade jag åkt och hälsat på Andreas en vecka eller två.
Nu har jag klagat lite. Tack
slemmig bild jag vet ;)

Sverige= tråkigt!!

Hejsan!! Ska nog försöka börja blogga minst en gång om dagen, tror det är bra att skriva av sig lite. De senaste dagarna har varit sjukt jobbiga utan min älskling..vill verkligen att han ska komma hem nu, eller egentligen inte, jag vill komma ner igen istället. Jag är så jävla trött på Sverige! Tråkigt land, gillar sommaren o våren men människorna här är så sjukt tråkiga och bonniga..saknar Australien<3

Nu till en helt annan grej, vad fan ska man jobba med i framtiden? Vad ska man studera? VART ska man studera?

Hade så gärna bott utomlands o studerat, typ företagsekonomi och hur man startar ett företag..vill nämligen öppna en klädaffär, som även har skor och väskor m.m

Här kommer en bild på mig från i torsdags när jag och min syster va ute med våran kusse för första gången i Göteborg på tre månader :P     finns det sköna pubar i göteborg?! NEJ



Älskar mörkröda läppar!!

Ikväll blir det middag med mammi o syster, grillad kyckling, revbensspjäll o tsatziki!! Lovely!

Rihanna

Hon blir fan bara snyggare o snyggare, sjukt cool stil!! Funderar seriöst på att prova en ljusare röd hårfärg..tror det hade blivit coolt :)



LOVE IT<3

RSS 2.0