daaaaaaans

ÄNTLIGEN!!
ska ta en lösklass ida på twisted, kommer nog bli sjukt härligt. hoppas jag inte blivit stel som en pinne efter all denna tid bara :P
pussss

Rosa jeans

Har köpt ett par rosa jeans, mörkrosa typ. Gillar dom jättemycket. Dom är mörkare än va det ser ut som på bilderna..
Oh! Jag ska tatuera mig den 5e september, känns sjukt roligt!! Men det blir inget av det jag funderat på hahaa, förvånande..det blir den här på sidan av låret, kommer bli så jävla snyggt!! TAGGAD
Fast min ska inte ha horn haha, tyckte det blev lite för satan aktigt :P älskar detaljerna, brukar inte gilla rosor annars men det är sjukt snyggt gjort! LOVE
Nu ska jag måla mina naglar med ett nytt guldlack från IsaDora, o nästa vecka ska jag ju åka till Cypern!! Andreas o hans familj skulle åka men så ville inte hans bror följa med så då fick jag ta hans biljett :D can't wait!

Graffiti nails

Har velat prova detta hur länge som helst, o nu hade dom två lack från isadora för 99 på maxi =D grymt ju!! Köpte ett rosa graffiti lack o ett turkosgrönt vanligt lack. Såhär ser det ut iaf..
Nagellacket jag har under heter Twinkling pink från IsaDora. Blev väldigt fint faktiskt tycker jag.
Nu ska jag packa till lidköping som vi ska till i helgen, ska bli så jävla härligt!!
O sen vid sex ska vi åka till havet o grilla korv o ta ett kvällsdopp. Hoppas ni ska ha en lika mysig torsdag o helg som jag men det tvivlar jag stort på.;)

Tatuering

Oh kom på att jag faktiskt vill tatuera mig snart eftersom cashen finns nu.. ska skriva home is wherever I'm with you vid nyckelbenet antagligen. Får se om det får plats på en rad bara för vill inte ha fler än en rad på just det stället.
Tänkte ungefär som på bilden här nedan. Tycker dock att tatueringen inte ser följsam men bara för att ge en bild av det hela..
Får väl se om jag får tummen ur röva o kontakta killen som gjorde min första.

Läggdags

Nu ska jag sova..är så jävla trött! Har shoppat lite idag, blev lite söta grejer. Får väl se hur det går att jobba imon, har fått jätteont i hälen så kan typ inte stödja på den, vet inte vad som hänt.
Bjuder på en godnatt bild ;)
RSS 2.0