Tomt utan egen dator..

Igår lämnade vi in våra datorer till skolan, macen som varit med oss sedan 1,5 år tillbaka typ :(
I början när vi fick macen så hatade jag den för jag var van vid pc men nu HATAR jag LÅNGSAMMA pc som bara strular!! Macen var snabb och smidig och gjorde som jag ville ;)

Nog om det..snart är det student, PÅ FREDAG!!, och jag hoppas verkligen att det blir fint väder!! Vi fick regn på balen så jag hoppas verkligen att vi kan få lite tur och få en liten liten sol på fredag<3

Jag har fått tillbaka mitt intresse för att rita igen, vill så gärna bli riktigt duktig men jag är så jävla otålig:P vill att det ska bli perfekt direkt.

Frisyr till studenten..?? Ingen aning om hur jag ska ha mitt hår, plattat, icurla, stora lockar?
Man måste ju känna sig fin, sminket funderar jag också på men på dagen ska jag nog ha ljus ögonmake som sedan blir en sotning till kvällen. Jag ska nog ha en ganska "puttinuttig" klänning som blir snygg till höga klackar och en svart sotning:)

För att inlägget inte ska bli tråkigt bjuder jag er på en bild jag hittade på my sistrs data, en fiskbild;)



Idag målade jag en tjockare eyeliner, tycker det kan va grymt snyggt och ändå väldigt enkelt :)

Pussar!!

?

Kom inte på någon bra rubrik så det får va;) 
Jag förstår mig inte på vädret..va händer?! Ena stunden ösregnar det och åskar, nästa är de strålande sol och blå himmel..Kan det inte snälla va strålande sol och blå himmel nästa fredag då jag tar studenten!! Jag skulle bli så lycklig om jag vakna upp och det var fint väder:D 
Jag har köpt klänningen nu som jag skrev om, den är så söt:) Jag kan inte bestämma mig vilka skor jag ska ha, om jag ska ha vita med lite nitar på eller svarta högklackade..tror det hade blivit jävligt snyggt om jag hade svarta höga till den klänningen men man ska ju stå o hoppa på flaket sen och ha klackar på kvällen...får se om jag kör på bekvämlighet som vanligt eller om jag står ut med onda fötter:P
Ikväll kommer my love till mig också♥
Massa pussar och mys!

Student snart!! <3

Idag ska jag in till stan och kolla efter en ny studentklänning...den jag har är söt men vill ha någon jag verkligen trivs i!
Balen var i söndags, väldigt rolig och mycket go mat, fick en sjukt go brownie till efterrätt :P
Imon blir det antagligen grillning i slottsskogen me the class, man får ju bonda lite nu den sista tiden...tar ju studenten den 28!! Helt galet;)
Det är fint väder ute! ÄLSKAR SOMMAREN♥

looking good brown ;)

Igår spraytana jag mig och gud va mycket fräschare man känner sig!! Helt sjukt, man ser levande ut igen;) man skulle varit mulatt! Orättvist:(



Här är en bild på mina pimpade naglar också;) blev jättesött!



Det är små vita blommor och lite snirkliga detaljer med små diamanter.

Funderar också på min balsminkning om man ska våga matcha hallonrött med ljus skimrig grön..hade lyst fint som kontrast till min "solkyssta" hud;)

Massa pussar! Längtar till imon då jag ska hämta min balklänning♥

väska och vit kajal =)

Igår bastade jag me min älskling och gud va trött man blev efter..helt slut! 
Idag åkte vi tillsammans in till stan för att kolla på väska till min bal och en fluga till Andreas:) tyvärr fick vi kolla allt mitt först för jag hade bråttom hem o prova balklänningen, som förresten är underbar<3 Andreas fick då kolla fluga själv vilket han klara bra;)
Jag hitta också en vattenresistent vit kajal som jag ska ha på balen..mina ögon rinner så och denna satt faktiskt riktigt bra, på handen i varje fall:P
Efter jag provat min balklänning gjorde jag min spraytan till balen, har man inget pigment får man fejka det..väskan som jag hitta va riktigt söt faktiskt, inte helt perfekt men jag är defenitivt nöjd!
Dessutom hoppas jag att detta fina vädret håller i sig till söndag<3 snällasnällasnälla!!!!!
Har ingen aning hur jag ska fixa att fästa lösfransar!! För jag vill verkligen ha det:) Får träna imon;)
Massa pussar!

photoshoot ;)

Nu kommer bilderna jag och min syster tog för väääldigt länge sen med betoning på väldigt:) dom är redigerade i photoshop;) pössar!











Några bilder iaf ;) idag har jag också fått gjort akrylnaglar :) inte själv asså..pynta me några egna stickers när jag kom hem också, blev riktigt nice!



Har färgat håret också, ser så himla mörkt ut i camen:P

makeup och bilder

Nu har jag äntligen fått systemkamera bilderna överfört på min dator:P
Hittade en bild där jag sminkat mig med en väldigt snygg skugga från elf som heter partier, en matt askgrå skugga:) skuggan framhävde verkligen mina ögon när man såg det irl ;)


Tänkte visa lite bilder senare också från min systers och min egna "photoshoot", här kommer ett litet smakprov;)



Pussar!! Förresten hittade jag balskor idag, gött:)

doll sminkning =)

Idag är jag sjuk:( förskyld och hostig...men ville inte bara ligga framför tvn så jag passade på och gjorde en sminkning som jag velat göra väldigt länge;) 
Här är bilder från camen men har tagit några med systemkameran också:) 
Syns dåligt som vanligt:( Pussar! Idag fyller jag 19:)

rubrik ;)

Idag har jag inte gjort så mycket..jag har "pluggat" vilket har gått sådär och varit o provat en modell av min balklänning :D så jäääävla fin kommer den bli;) Den är så himla snygg i ryggen!!♥ Och när jag gjort min spraytan så kommer det bli sjukt sexigt med bar rygg och gyllenbrun färg!

Jag gjorde en sminkning idag också som är inspirerad av solen:) skuggan jag änvände heter just sunrise och är från MUS:P och så använde jag en gul skugga från en palett jag köpte till min syster från eleven.. blev riktigt snyggt faktiskt men syns såklart inte så bra på min cam!



Hittade två bilder också på frisyrer jag fastnat lite för;) den första gillar jag mest då det ser mer ostylat ut..



Plattat och icurlat de främre slingorna:)



Tycker det är grymt snyggt med slickad hög tofs men ganska vågat, blir nog fint till sommaren med ett svagt rött läppstift till;)
RSS 2.0