Äntligen en helt ledig helg!

Oh va gött det ska bli att vara ledig både lördag o söndag, det betyder såklart att jag ska ut o dansa på lördagen! Hoppas det blir roligt.
Har beställt massa roligt smink från elf. Dom har ju 50% rabatt nu till den 30 tror jag. Ska visa vad jag köpt när det kommer hem, kan även göra en sminkning me de nya grejerna så man ser hur det ser ut på.
Om en timma bär det av till jobbet, in på ett lager när solen lyser ute..tråkigt, men nu ska jag packa lite till Andreas imon. Vi ska äta go mat o dricka drinkar har jag bestämt ;) myyyyyysigt!

Fat freddys drop

Gå in på spotify o lyssna på han! Sjukt skön musik..
Har jobbat kväll idag, lite mör i ryggen o ska nog mysa ner mig i sängen efter detta inlägget o sova. Oh va gött det kommer bli känner jag nu!

Har köpt säng idag, nu ska jag bara köpa ben till också..får se om jag orkar det imon. Ville ju haft den vita sängkappan me volanger från IKEA men den hade såklart utgått!! Jävla bajs. men ska se om jag kan sy ihop en egen typ..

Måste förresten beställa nya linser, så himla sött när man får så stora ögon! På denna bilden har jag linser som ni kanske ser hahaa ;)



Sov gott! Byyyye

Lön

Va underbart det är när lönen kommer! Man känner sig levande igen..
Har precis beställt ett par söta tights från romwe.com. Har inte beställt därifrån innan så får väl se när det kommer och om det kommer, hehe tänkte jag beställer bara dom först för dom kosta bara 64 kr så då förlorar jag inte så mycket..Dom har free shipping worldwide så det är grymt!
Dessa är dom tightsen jag beställt
Nu ska jag kolla vidare på H&M vad jag vill ha ;)
Pussss

Mumford & Sons

Ska åka till jobbet snart, jobbar kväll hela veckan. Jävligt gött att få sova hur länge man vill på morgonen typ men man hinner bli så osugen att gå till jobbet när man sitter o bara väntar typ..
I helgen ska jag köpa säng. Hoppas jag hittar en billig o bra. Har sån sjuk längtan till någon varm plats med solstrålar som värmer o goa drinkar som svalkar..
Ska förresten färga håret rött igen tror jag.
Ha en go dag i det tråkiga vädret..

Skinny love

Det är nog en av de bästa låtarna som gjorts genom tiderna. Älskar också covern som Birdy gjort. Man blir berörd på ett sätt som man bara blir av vissa låtar.
Idag har jag skissat på lite smycken som jag skulle vilja göra i framtiden..så nice om man skulle bli designer asså. Känner sån inspiration just nu, vill skapa massa fina smycken och kläder!! Visar två halsband jag skissat på, inget avancerat men det är kul att bara sitta o kladda =)
Såg förresten ett videoklipp om Beyonce o hennes karriär typ, så jävla fin och inspirerande. Borde finnas fler som är så ödmjuka och raka i sitt tänkande o utförande.
Kollade på utbildningar på studera.nu igår o så hitta jag en modedesign kurs typ där man lärde sig designa kläder m.m. Och det stod att det var grundutbildning liksom men ändå står det att man ska skicka in samples typ o grejer. Finns det ingen sy/ design kurs som inte utgår ifrån att du redan kan sy..?! Vill ju verkligen lära mig.
Längtar tills jag ska åka utomlands, tror det blir en sista minuten i september med älsklingen eftersom vi har två år i september också så tänkte vi det kunde bli mysigt♥
You awake my soul

Reunion

Ikväll blir det reunion me the original kangaroo kidz =) alltså vi ska träffa mia o dricka vin o kolla bilder..mycket mys!
Kvällen till ära ser jag ut såhär.



Ha en mysig fredagskväll nu ;)

RSS 2.0