Silviakaka

Nu har jag bakat silviakaka, med andra ord gula rutor. Hade för lite ingredienser till glasyren men Malin löste det nice och gjorde en sjuuuuukt god glasyr med det hon hade ;)

Senare blir det joggingrunda i fontin me mammi. Och självklart situps! Det känns så jävla gött i kroppen efteråt..

Nu ska jag sätta mig ute i solen och måla naglarna. Tror det blir olika färg på alla, känner mig somrigast då..

Slänger in en bild från Australien på mig och Andreas♥

Plans for today

Idag har jag lite grejer jag måste få gjort så idag blir en fixardag..sen vill jag sy nånting men har ingen inspiration just nu :(

Längtar till imon när vi ska grilla räkor på spett, goooott!!

Älskar min syster♥



Precisionsvin

Dricker just nu precisionsvin med min syster o spelar alfapet, hon skrev precis fästän och vädur hahaa =D

Jag skrev bajs med z, alltså bajz, gav mig 40 poäng!!! AWESOME

Onsdag

Nu är hela påsken över och till helgen är det Valborg =) I fredags var jag ute o fira min fina Johanna♥ hade jättekul med mina PLG pinglor!!

På lördagen åkte jag upp till Grundsund för Andreas kompis hade ett hus där. Blev ganska go i huvet o åkte hem på söndagen, eller rättare sagt hem till Andreas. Stannade där till idag, ibland hade det varit lättare att bo tsm..
Kollade massa film, bl.a en sjukt dålig film, Battle Los Angeles, se inte den!!
Till helgen blir det också mys, på fredag ska vi grilla Alexs, en italienare från Australien, jättegoda räkor. På lördag blir det nog en öl i stan o sen bär det troligen av till Hindås.

Förresten fick jag peace&love biljetten i tidig 20års present, bästa ever!!!



Älskar mitt röda hår men får göra min röda inpackning för färgen har tappat en del :(

Kram på er, nu ska jag fortsätta spela alfapet med min underbara syster!!


Torsdag

Idag är det torsdag och idag ska jag ut o springa med Nina, ska bli jävligt gött faktiskt. Ska göra situps också så man får lite mer muskler till sommarn.. Imorgon ska Johanna firas, hon fyller 20! Hoppas jag hittar något sött att ha på mig, har typ haft klädpanik alla de gånger när man ska göra sig fin. Nu ska jag kolla lite tv med Josse och sen blir det att gå ut med Otto.
Förresten har jag färgat hela håret rött! Jag älskar det♥
Kommer in en bild på det röda så fort jag fått till en fin bild på håret:P

Fredag

Idag är det fredag, hade hoppats på finare väder men skit samma. Va ju jättegött väder igår, då va Sebbe här och vi spela wall street och peppa inför Peace & Love! Längtar!!
Jessie J ska komma och hon är riktigt duktig, sjukt bra röst. Har hittat en bikini som jag vill ha, tjejen på bilden ser ut som värsta bimbon men tycker bikinin är jätte söt, tänk till en brunbränd kropp på sommaren ;) iofs hade jag inte tackat nej till hennes kropp..



Nu ska jag duscha och städa rummet..jätteroligt!

Klart

Nu har jag sköljt ut färgen och blåst och plattat det så man ser färgen när det är torrt, det blev en underbar röd färg och nu funderar jag på att sätta den i hela håret!!





Ikväll kommer my love hit<3 om det inte blir för sent..

Paintbox

Snart kommer Josse hem och då ska jag färga en röd tjock slinga i håret och Josse ska sätta i en lilaröd slinga..ska bli spännande.







Jag ska alltså ha hot chilli och Josse ska ha raspberry. Återkommer med resultat, eftersom mitt hår är mörkt kommer den röda inte bli så intensiv som på bild. Vill man ha riktigt intensiv ska man bleka håret innan.

Visningen

Blev jätteinspirerad att färga hela håret eller en tjock slinga i håret med Fudge paintbox! Så jävla snygga färger. Vill ha en varm röd färg i håret, annars blir jag så blek. Tänkte visa lite kort på några av modellerna..
Tycker färgen på den sista är så sjukt snygg, men jag vill ha mer rött än orange.
Slänger in lite bilder på min frisyr jag hade igår också.
Pusssss

Off to the city

Nu åker jag in till stan för att gå på visning. Ska bli jättekul, hade varit ännu roligare om Andreas kunde åka med hem efter men han måste söka jobb..segt

Såhär ser jag ut inför kvällens händelse, mörka läppar och halsbandet jag gjorde tidigare idag.





Älskar svartvita bilder! Pusss

Eget

Hejsan, gjorde ett halsband av spetsen som satt på en tröja min syster inte ville ha längre. Blev faktiskt riktigt coolt, bara det att man måste ha något väldigt urringat för att det ska bli snyggt. Jag vill att det ska hänga utan något under eller över det om ni förstår..



Tycker det blev riktigt sött♥

Där bak har jag bara fäst ihop med en kedja jag hade, blev snyggt när kedjan hänger nerför ryggen..



Ikväll ska jag på hår visning, TIGI, mammi fixa in mig. Grymt att ha en frisör mamma♥

PS. älskar min tatuering!

Fräscht hår!

Igår när mamma ändå klippte Andreas så passade jag på att bli av med mina slitna toppar. Blev jättehärligt, håret känns tjockare. Känns lite kort men det växer ut.



Hahaa va rolig jag ser ut..mini ansikte och stor kropp typ. Längtar till PEACE&LOVE

Party nails

Igår fixade jag mina naglar. Det blev silverglitter, riktigt snyggt faktiskt!



Min hand är lite torr men bry er inte om det. Snart blir det utgång med Otto, sen blir det att försöka fixa ihop en söt klänning av en spetsgardin ;) hoppas den blir söt!!

RSS 2.0