Jobb

Hej igen!! Idag har det varit jobb på ICA lagret, det är ju inget lugnt arbete precis men jag älskar det för då går tiden snabbt. Har jobbat där två dagar o har typ ont i hela kroppen, haha. Hoppas jag får någon tid nästa vecka, för det är ju goa pengar!

Ska nog ta en liten nap sen, är sjukt trött o jag känner att jag behöver lite sömn.

Lyssnar just nu på Movits! och dom är så sjukt bra!!!!!!!!!! Så jävla svängigt ;)



Ser lite rolig ut men jag är lycklig så bjuder på den.
Jag har en pojkvän jag älskar och jag har tre jobb, kan man ha det bättre?
plus att ja ska på P&L

Inspiration

Sjukt hur mycket vissa människor inspirerar en! Jag vill göra om min sidecut igen fast ett större område och färga utväxten. Sen vill jag gå runt me sotade ögon o mörka läppar!!
Ska nog göra det, får se när mammi har tid..
Slänger in en bild från när jag hade sidecut ;) ser galen ut men man ser iaf det rakade..
Älsklingen är me också♥

Huvudvärk

Jag är trött o har huvudvärk..inte en härlig kombination. Har jobbat idag men fick sluta tidigare vilket va ganska härligt eftersom huvudvärken började redan på jobbet.
Så nu ska jag leta lite mer bilder till min smink o hår inspirations mapp som jag började med igår. Tänkte sätta upp lite bilder i mitt rum o sen vill jag ha ett riktigt sminkbord med bra belysning!
Pusssss

Regn

Väder..så mycket det kan ändra i sinnesstämningen. Ändå har jag varit väldigt glad idag då jag hade en bra dag på jobbet och kom sedan hem till min älskling som va mysigare än mysigast! Känner mig så lyckligt lottad att jag hittat min prins♥ Tänk att det finns en person som alltid får mig på bättre humör om jag är lite nere eller känner mig otillräcklig. Det är fint.
Jag vill ha ett gymkort, men det kan jag inte skaffa förrän lönen kommer om ens då, finns andra saker som är viktigare än ett gymkort. Typ ny mobil!! För min kommer lägga av snart, har haft samma mobil i över fyra år nu, har hållt jävligt bra måste jag säga.
Imorgon är det jobb igen, på cafét. Trivs jättebra verkligen, lite tråkigt att jag inte kommer sommarjobba där. Kommer ju jobba extra när jag inte jobbar på ica så det känns roligt iaf.
Nu ska jag nog sätta på en glad film med snygga kläder i, blir glad när jag ser fina kläder! Shit vad jag hade velat designa kläder, hur jävla nice hade inte det varit?!
Just det, skulle visa sminkningen jag gjorde för längesen på vinkvällen..
Tänkte också visa er ett snyggt gigantiskt örhänge jag köpte i Sydney, kommer nog använda det som halsband dock, det är sjukt tungt för lilla örsnibben :P
Fjädrarna är gråa o själva smycket silver.
Ha en regnig o mysig kväll!!

Nails

Nu är jag äntligen klar med mina naglar efter två timmar..men jag blev väldigt nöjd faktiskt, jobbade me folie så det blev lite "buckligt" på vissa ställen. Men för första gången blev det nice.
Det babyrosa baslacket är från Tony Moly, köpte det i en liten butik i Australien.
Ha en mysig fredag!

Jobb igen

Hejsan, är så jävla glad just nu för någon kommer ju tjäna pengar i sommar!! Typ jag eftersom jag har 3 jobb. O det är underbart att det är sån skillnad på dom. Timvikarie på förskolor, lager och café!! Löööövli.
Plus att min mammas "kontakt" från willys ringde idag o fråga om jag ville ha sommarjobb, hahaa.
Känns som en bra dag och nu måste jag verkligen köpa en almanacka! Går inte att ha allt i huvet, speciellt inte för mig, kan inte ens hålla reda på två saker samtidigt..
Saknar lite min sidecut :( hade egentligen velat sätta i massa löshår så det blir långt o tjockt o köra sidecuten igen..
Pussss

Jobb

Idag var min första dag i truckkurs utbildningen, sjukt tråkig teori, sjukt rolig praktik. Kan nog fan leva med att köra truck hela livet men jag antar att man tröttnar på det med..

Har tappat min lust att träna nu igen. Sprang ju ett tag och det kändes jättehärligt men nu när jag kom hem idag var jag så död, orkade ingenting. Ska nog köpa ett gymkort när jag får min lön, man kanske ska börja simma igen. Tråkigt bara att min hud blir så jävla torr, hade velat ha en bassäng utan klor.

Imorgon är andra och sista dagen på truckkursen, ska alltså göra teoriprov och en liten bana med trucken. Tror det kommer gå bra men vill inte hoppas för mycket. Imorgon ska jag också på premiären av Pirates of the caribbean- on strangers tides med min älskling, ska bli mysigt!

Just det! Mitt solpuder har krossats!! Jag använder det varje dag, måste köpa ett imorgon för det är det enda jag inte vill klara mig utan!!

Slänger in en bild på mig när jag ser plastikopererad ut :P haha



Nu ska jag plugga lite, pusssss

Älska makeup!!

Ååååh, jag är så sminksugen men kan inte göra det än för jag ska hjälpa Nina handla sen o då vill jag inte gå översminkad. Men till vinkvällen senare blir det nog en ganska dramatisk sminkning, ska fota om det blir så!
O jag är helt kär i petrilude (josh), kär i hans estetiska sida alltså, han är så grymt duktig på smink och naglar o allt som har med skönhet att göra..han gör även en del dragmakeups och det är jättekul för då kan man använda det extrema som tjej o bara tona ner det lite :P om någon är intresserad av vem det är så sök på petrilude på youtube!
Snart ska jag möta Nina för att handla som sagt, och ska nog unna mig en kycklingsallad från Farbror Knuts kanske..har förresten jobbat nu i två dagar på ett café som ligger på säve flygplats. Det har gått jättebra och det är jätteroligt att prova lite nya grejer, idag lärde jag mig att göra latté m.m...inte så mycket att skryta om kanske men jag gillar verkligen att lära mig nya saker!
Gjorde något lite eget med vad som egentligen är ett linne men vek in det översta så det blev en tubtop..
såhär blev den iaf.
Ååååh, jag vill ju börja sminka mig nu men jag får hålla mig, måste köpa nagellim så jag kan börja göra söta lösnaglar också!!

11 maj

Hej igen, det var ett tag sen nu..har inte varit på humör för att blogga, man måste va inspirerad och det har jag inte varit det senaste men idag är jag det. Är sjukt sugen på att gå ut i skogen o fota! Konstiga saker..typ människor i finkläder bland kvistar och blommor, eller smakfullt lättklädda hippiebilder..

Tänkte visa ett foto på mig som inspirerar mig till att fota mer..har på mig linserna jag fick av Miiihs o Johanna i födelsedagspresent. Sjukt söta, valpögon har aldrig varit så lätt att få ;)



På tal om något helt annat ska jag ut o äta på pasta+ på lördag med resten av familjen som vill fira mina 20år. Ska bli riktigt gott!

Fest

Imon blir det fest här hemma och sedan utgång och fan va gött det ska bli att bara inte tänka på någonting annat än att ha kul!!

Så nu sitter jag o syster o fixar spellistan till imorgon. Jag kommer ha sån klädpanik! Vet iaf hur jag ska ha mitt hår tror jag..inte säker men det får bli som det blir. Nu ska jag städa klart mitt rum, tråkigt



Bilden är från utgången me Nina o Johanna ;)

Bullar

Hello igen. Idag har jag bakat bullar, dom blev sjuuukt goa! På lördag blir det förfest här hemma och sedan utgång eftersom jag fyller 20 på måndag!! Ska bli riktigt kul, vet bara inte va jag ska ha på mig..
Imorgon ska jag nog färga håret igen, visste inte vad jag gav mig in på när jag färgade håret rött, färgen går ju ut tråkigt snabbt! Så det blir att färga det igen =)

Färgen på denna bilden är perfekt, jag älskar den♥ den är lite rödlila och den är såååå snygg!
Här var det nyfärgat..



Dom jättesöta örhängena fick jag av min älsklings mamma o pappa.


I will always be your girl
you make me twirl
you make me whole
your my life my mind and my soul

Älskar min pojkvän♥

RSS 2.0