dans dans dans<3

Igår hade jag mtv och dansen vi gjorde var jätteskön, dock måste jag spänna mig mycket mer och separera rörelserna:( låten som vi dansa till var Pretty Wings med Maxwell. Verkligen jättebra tycker jag;)
Dansen passar så bra till låten, det flyter liksom på:D jag älskar dans när det är goa låtar som man faller för...
massa kärlek till alla, bågarna kommer från biografen;) hahaa :D

eyes och tatuering

Det var ett tag sen jag skrev men jag har haft så mycket på mitt schema nu när jag går intensivkurs..tänkte slänga in lite coola ögonbilder;)





Jag vill så gärna tatuera mig men har så sjukt svårt att bestämma mig:( jag vill ha en ganska stor på sidan av överkroppen vid revbenen typ men där gör det så ont har jag hört..så tänkte börja med en mindre;)
Här är iaf den jag vill ha på sidan på ett ungefär, tänkte att han som ska tatuera mig får fixa till mer detaljer och hår på den stackars älvan:P



Jag älskar min pojkvän<3

härliga underbara helg!

För de flesta så är det lov nästa vecka men inte för mig, jag ska va på körskolan vid åtta på måndag morgon:) men så är det ju gött sen när man har körkortet också;)

Jag vill inte att helgen ska ta slut bara för det betyder att jag ska gå upp tidigt och plugga massa hela dagarna långa, och att jag inte kommer kunna träffa Andreas♥ någonting typ:(

Imorgon är det alla hjärtans dag..jag och Andreas ska inte göra så mycket, bara mysa! På måndag blir det bio iaf, Avatar 3D..äntligen!! :D fick det som en liten alla hjärtans dag present av my loverboy;)

LOVE IS THE THING

skosnören..

Skosnören kan användas till mer än bara skor;) Jag ska snart åka till min älskade älskling!! Och det blir utan mascara för jag tror mina fransar behöver vila lite..

Imon kväll blir det att åka in till stan och kolla på Sebastian, min kusins, spelning på O'Learies(vet inte hur det stavas) och då blir det lite rockigare och punkigare sminkning:) lägger in en bild imon när jag sminkat mig, massa pussar till min stackars pojkvän med gips på hela benet:(





LOVE

lång dag..

Idag var jag först i skolan på en lektion, den sista skippa jag för jag kände att jag hellre åker till bilskolan och pluggar teori:) sen hade jag körlektion 16:55, alldeles försent tyckte jag då jag var sjuuuukt trött..så när jag får körkort blir det ut och åka innan klockan fem;)

Jag saknar Andreas så jävla mycket men eftersom jag har intensivkurs och han har spricka i knät kan vi inte åka till varandra:( men imon ska vi nog ses, äntligen♥ det är så sjukt att man blir som beroende av varann, det är som en drog! Men en väldigt underbar drog, I LOVE BEING INLOVE!

Körkortsteorin....jag förstår inte varför man ska kunna vissa grejer, som typ när en bil ska besiktigas med hjälp av sista numret på nummerplåten där bak, man får la hem en lapp när den ska besiktigas?! och typ vart allt ska fyllas på, jag tvivlar starkt på att alla med körkort kan det..man kan väl bara kolla i instruktionsboken?! Onödig information!!

Jag saknar när man inte behövde ta något ansvar..när det enda man gjorde var att springa runt och leka, skulle gärna få tillbaka den tiden:)

Slänger in en bild från vårhösten typ;)

Kolla bakgrunden, ingen snö!! Läääääääääääängtar till våren!


photobooth och körlektioner

Just nu sitter jag och är väldigt uttråkad..jag borde plugga teori eller nåt men jag orkar verkligen inte. Tar det efter rundan me Otto, the dog;) och när man är uttråkad blir photobooth medecinen:)



En bild för några dagar sedan när mitt hår kändes sött:)



Idag har jag kört 3 lektioner och det har gått bra:) bara lite svårigheter:P

Lots of love till min skadade pojkvän<3
I ♥ you

skönaste schemat

exotic makeup

Jag fick en eyeliner och en glittermascara i samma penna av mamma i julklapp och mascaran ger inte lika mycket färg som en vanlig så jag provade att ha bara den och det såg snyggt osminkat ut men ändå lite markerat:)



Provade en exotisk makeup som nog blir snygg till sommaren =)



Dåligt ljus men man ser på ett ungefär ;)

mysig helg

Denna helgen har varit mysig med vissa undantag...
I fredags jobbade jag på projektarbetet med Nina, det gick faktiskt bra även fast vi inte hann göra så jättemycket.

Sen åkte jag till min älskling och myste med han till lördag eftermiddag när han skulle iväg till Åre, roligt för honom men tråkigt för mig:( iofs så börjar min intensivkurs på tisdag så vi hade typ inte hunnit träffas någonting ändå..och på sportlovet när han är hemma blir det inte mycket kel heller för jag kör bil och pluggar teori varje dag:(

Hur ska jag klara mig nästan två veckor utan Andreas?! Förresten så hade vi varit tillsammans i fem månader i fredags, nästa månad är det ett halvår och jag är fortfarande lika nykär som i början;)

Jag börjar känna mig jäääävligt stressad över balklänningen, har ju inte ens köpt tyg än..och har ingen exakt modell:(

På tal om något helt annat är jag så sjukt sugen på att raka av mitt hår på ena sidan och göra typ en stjärna, såg det på en tjej i stan för ett tag sen, så jävla snyggt!!


Bilden lånad från google.se
Något i denna stilen, det är såååå snyggt, galet snyggt!!

Lots of love♥

sminkning

Gjorde en sminkning igårkväll, det blev massa lila och lite glitter =) visar ögat naket först och sen med sminket;) sån grym skillnad tycker jag iaf...




Denna makeup hade jag när jag och min syster tog lite kort som tar en jävla tid att få!!!

sommarjobb =)

Idag har jag varit nere i Kungälv och sökt massa sommarjobb, hoppas hoppas hoppas jag får något!!! Hur ska jag annars klara mig i sommar och hur ska jag kunna resa?!

Nu ska jag antagligen åka till min älskling Andreas<3 hellre vara där än att vara hemma just nu!!

sommar!

jag vet att jag tjatar om sommaren men den är så underbar, kolla bara domma underbara bilderna!


poem

när jag är med dig känns allt bra
när jag är med dig är allt som det ska va
varje gång du kysser mig slår mitt hjärta dubbla slag
varje gång du kysser mig får jag ta ett extra andetag
jag blir så svag
utan dig, vad skulle jag gjort
nu när du mitt hjärta har snott
så länge mitt hjärta slår
hoppas jag att bredvid dig jag går

tiden vi helst vill glömma ;)

Den tiden jag syftar på är den extrema fjortistiden...jag var ingen extrem fjortis jämfört med dom som existerar nu, släktet har utvecklats =D men jag skäms för vissa saker jag gjort, dock finns det en jävla massa minnen som är helt underbart roliga och jag skulle inte byta ut dom mot något i denna värld!! Jag tänkte bjuda på två fjortis pics på mig;) here you go!


Däremot hade jag inte dom klibbigt tjocka fransarna:P men brunpudret var där även fast det inte syns så mycket på domma bilderna..

back again ;)

Hejsan!! Snart ska jag åka in o dansa, härligt att det börjat igen =) idag har jag new style, lyrisk jazz och isolation.. I torsdags var jag på sticky med klassen, väldigt kul :D
Och i fredags var det dags att fira Nina som fyller 19 idag, GRATTIS!
Här kommer lite bilder från i fredags när vi var på nivå, grym musik!!
Innan nivå åt vi på pasta+  sjukt god carbonara ;)




Jag tror vi kollar på Ninas bror Martin som bustin some moves on the dancefloor=D


Bilderna är lånade av Nina ;) hoppas det gick bra homie<3
RSS 2.0