work work work

Nu är jag igång, jobbat tors fre lör sön o nu är det mån tis ons =) känns gött men längtar ändå till torsdag då jag måste få klart det mesta inför P&L, dom senaste veckorna har gått sjukt snabbt..det är redan midsommar på fredag liksom. Ska jobba sex till tre o sen bär det av till min älskling<3
Är så kär så det går inte att beskriva, man känner det i hela kroppen att det är menat att det ska vara vi två. En underbar känsla som jag önskar alla! Nu ska ja iväg till jobbet snart, hoppas dagen går snabbt..hade inte tid att göra riktig lunch så det fick bli äggröra.
Jag kommer få panik över packningen till P&L, iofs tänkte jag leva i jeansshorts o linnen där nere eller uppe kanske det är :P jag o geografi är inte bästa vänner precis..dom här dagarna innan kommer jag inte hinna tänka typ, grejer som ska fixas varje dag fram tills vi åker!
Nästa måndag ska jag fixa lösfransar =D
FAN, varför funkar det inte att lägga upp bilder.....aja, måste åka snart, pussssss

Photo

Va ute o fotografera lite o shit vilka roliga bilder det kan bli, har kommit på att mina underben kan se galet långa ut!! Tänkte visa ett exempel ;)
Ser lite roligt ut.
Tänkte visa en bild som jag faktiskt tyckte om.
Pusss, snart är det P&L<3 hell yeeeeah!

Home is wherever I'm with you

Har blivit kär i en ny låt, home- edward sharpe and the magnetic zeros. Den är så fin o texten gör den bara till en ännu mysigare låt! Att jag gillar texten kan bero på att jag är sjukt kär men skit samma, den är söt♥
Details
Idag kom jag på att om jag inte kan få mina jääävla piercingar att läka kan jag ju alltid fuska..gillar inte det egentligen men känner att jag är ett undantag för jag har faktiskt försökt..haha
så här är dagen details ;)
Den fejkade piercingen är den högst upp på örat..så tråkigt att jag inte kan ha riktiga..
Till detta sotade ögon me en grafitgrå skugga köpt i Australien, världens bästa pigment typ!!

Two door cinema club

Är så insnöad på dom just nu! Dom är sjukt bra så det är förklaringen, hoppas fortfarande att dom ska komma till p&l..
Idag har varit en jobbig dag, sov dåligt o drömde mardrömmar, vaknade me magkatarr o när jag väl kom till jobbet började jag må illa o få kallsvettningar. Som tur var höll jag ut för det gick över senare under dagen..
Måste komma ut o springa, klarar inte av all denna jobbiga energin som omvandlas till onödiga känslor. Man blir så jävla blödig.. hatar det.
Imorgon måste jag in till stan också..vill inte det, måste byta min tungpiercing jag köpte eftersom han gav mig samma storlek som jag redan har! Tröttsamt.
Saknar värmen o de goa stunderna i Australien!
Bild från när vi fira en kompis födelsedag i en mysig park..
Mysigaste stranden som tyvärr upptäcktes alldeles försent!!
Blir nog en sista minuten resa i september o efter det är Kina nr 1 på listan!!
RSS 2.0